Два изузетно вредна признања од Удружења урбаниста Србије и од Савеза инжењера и техничара Србије за ЈП „Урбанизам” Завод за урбанизам Нови Сад

ЈП „Урбанизам” Завод за урбанизам Нови Сад је и ове године, као много пута до сада, препознат у квалитету свог рада. На овогодишњој међународној Летњој школи урбанизма, одржаној 14. годину заредом, новосадском Заводу за урбанизам додељена су два изузетно вредна признања, нарочито с обзиром да су додељена од стране струковних удружења.
Удружење урбаниста Србије је Заводу за урбанизам Нови Сад доделило награду Миодраг Јанић која се додељује за вишегодишње ангажовање и постигнуте резултате у унапређењу функционисања УУС, а реномиран и међународно признат Савез инжењера и техничара Србије, поводом 150 година свог постојања, Заводу за урбанизам Нови Сад доделио је Повељу у знак признања за изузетне резултате и заслуге у остваривању циљева и задатака СИТС.
Ово је новосадском Заводу за урбанизам свакако подстицај за даљи рад, сталну сарадњу и размену искустава са осталим институцијама и струковним удружењима који се баве овом интердсциплинарном облашћу.

DWF Download


DWF VIEWER потребан за прегледање планова можете преузети овде

Важећи планови

Преглед важећих урбанистичких планова на територији града Новог Сада можете погледати овде

Упутство за преглед графичких докумената

Да бисте могли да имате у увид преглед важећих планова на територији Града Новог Сада, потребно је да имате инсталирану бар једну од следеће две компоненте...

Закони

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ УРБАНИЗАМ, ©2021 СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА