Актуелности

31.05.2018

ЈП „Урбанизам” Завод за урбанизам Нови Сад је и ове године, као много пута до сада, препознат у квалитету свог рада. На овогодишњој међународној Летњој школи урбанизма, одржаној 14. годину заредом, новосадском Заводу за урбанизам додељена су два изузетно вредна признања, нарочито с обзиром да су додељена од стране струковних удружења.
Удружење урбаниста Србије је Заводу за урбанизам Нови Сад доделило награду Миодраг Јанић која се додељује за вишегодишње ангажовање и постигнуте

15.11.2017

Овогодишњи Међународни салон урбанизма је одржан од 8. до 15. новембра 2017. године у Официрском дому у Нишу. Завод је освојио две друге награде у категорији ПЛАНОВИ ГЕНЕРАЛНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ:

1) ПГР простора за породично становање у западном делу града Новог Сада,

2) ПГР паркинг-гаража на подручју Града Новог Сада.

12.11.2016.

Две прве и једна друга награда на Салону урбанизма
Овогодишњи Међународни салон урбанизма је одржан од 8. до 12. новембра у галерији " Лазар Возаревић" у Сремској Митровици. У четрнаест категорија се надметало 117 радова из земље и иностранства, а стручни жири је ЈП "Урбанизам" из Новог Сада доделио две прве и једну другу награду.
Прве награде су припале "Анализи кровних вртова и зелених зидова"( категорија "Пејзажна архитектура кроз студије, истраживања и пројекте") и "

DWF Download


DWF VIEWER потребан за прегледање планова можете преузети овде

Важећи планови

Преглед важећих урбанистичких планова на територији града Новог Сада можете погледати овде

Упутство за преглед графичких докумената

Да бисте могли да имате у увид преглед важећих планова на територији Града Новог Сада, потребно је да имате инсталирану бар једну од следеће две компоненте...

Закони

ЈАВНО ПРЕДУЗЕЋЕ УРБАНИЗАМ, ©2018 СВА ПРАВА ЗАДРЖАНА